Vi är Sotar´n i Linköping

Vårt företag startade år 2007 efter att Robin Wolf som under flera år jobbat med sotning i Linköping startade ett eget företag, vi var ett enmans företag under två år men sedan växte verksamheten i och med att vi 2009 tog över sotningen i Linköping, vi jobbade med detta fram tills juli 2015 då vi bestämde oss för att satsa på en mindre regi varav vi idag är två heltidsanställda besiktningsmän och en kontorist.

Ventilationsrensning och OVK

Vi arbetar även med ventilationsrensning och OVK i bostäder, kontor, skolor och kommersiella lokaler. Vår vision är att du som kund ska känna en ökad trygghet och att Sotar’n i Linköping ska vara ditt självklara val av sotare.

Vi som arbetar på Sotar’n i Linköping har flera års erfarenhet av sotning i kommunen och har funnits som företag i Linköping sedan 2007. Läs mer om vad vi erbjuder för tjänster och de kompetenser vi utnyttjar i arbetet under Våra tjänster.

Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund

SSR-loggaGivetvis är vi medlemmar av Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund som är en rikstäckande branschorganisation för sotningsföretag i Sverige.